V sobotu 28. 10. 2017 jsme v dopoledních hodinách přivítali tým SK Votice. Jak by řekl Václav Tittelbach, ideální fotbalové počasí, i když bylo nějakých 8 stupňů a hodně foukalo. 😀

Utkání bylo hodně vyrovnané, ale nám se začíná probouzet střelecká mašina jménem Matěj Štochl. Hosty jsme nicméně pustili ve 13. minutě do vedení. Asi se nám tak hraje lépe… Ale pouze o dvě minuty později zafungovala kombinace Partika – Štochl a druhý jmenovaný poslal míč mezi nohama hostujícího gólmana do sítě – 1:1!!! Druhý gól přidal Matěj ve 21. minutě a bylo veselo. Soupeř se nicméně nedal a hrozil rychlými protiútoky. Jejich úsilí se vyplatilo v 70. minutě kdy bylo srovnáno. Na konci utkání se nám podařilo soupeře zatlačit a trefit nejprve tyč a poté po závaru před brankou rozhodnout utkání. Karol Partika si za svůj výkon gól určitě zasloužil!!! I když musíme uznat, že kluci z Votic měli minimálně na bod.

SK Tochovice – SK VOTICE 3:2 (2:1)

SK Tochovice: Molnár Lukáš – Havrlík David (89´ Brychta Tomáš), Slačík Ondřej, Jendruščák Petr, Molnár Jakub – Císař Jan, Huňa Daniel, Partika Karol, Ježek Filip (91´ Karcol Marek) – Štochl Matěj, Černý Ladislav (46´ Janát Pavel)

Sekce: Aktuálně

Přidat komentář