Ve sváteční den 17. 11. 2017  nás od 13:30 čekal poslední zápas podzimu roku 2017 a to na hřišti FC Jílové. Počasí nebylo příznivé a hrací plocha odpovídala ročnímu období. Ještě před zápasem jsme museli řešit ztrátu Karolka Partiky, který se rozcvičoval tak vehementně, až si poranil koleno. Místo něj tak nastoupil Kuba Molnár a prohodil si post v Tomášem Mackem. Utkání jsme začali aktivně, ale těžký terén nám dělal problémy i když to bylo pro oba týmy stejné. V koncovce jsme si kolikrát až moc zbytečně dávali přednost a nebo hledali lépe postaveného spoluhráče. Prosadil se až ve 32. minutě Matěj Štochl po centru Jakuba Molnára a sklepnutí Pavla Janáta – 1:0 pro Tochovice!!! Do půle se již skóre neměnilo, ale domácí ožívali. Poznali jsme to ve druhé půli, kdy na nás soupeř naběhl a dlouhou dobu nás nepouštěl z naší poloviny. Bohužel pro ně byla jejich koncovka až děsivá a odpovídala tak 3. třídě okresu. Za výkon ve druhé půli by si domácí určitě minimálně bod zasloužili, ale s tou jejich koncovkou by to bylo asi nespravedlivé. Naši se začali osmělovat až ke konci utkání, ale úplně vyždímaní Filip Ježek i Jeny Císař se nedokázali výrazněji prosadit. Až v 86. minutě sebral Filda Ježek všechny zbytky sil a zabojoval o již zdánlivě ztracený balón, který z vápna nasměroval do tyče domácí svatyně a dobíhající Matěj Štochl jej uklidil do odkryté branky – 2:0!!! Nic více podstatného se již nestalo a rozhodčí hned po vypršení 90 minuty utkání ukončil. Po podzimní části sezóny máme 35 bodů, při 45 vstřelených a 28 obdržených brankách.

Znovu děkujeme všem fanouškům a sponzorům za podporu. Nyní se budeme soustředit na trochu regenerace a hned v novém roce se vrhneme na přípravu do jarní části.

Spolek FC JÍLOVÉ – SK Tochovice 0:2 (0:1)

SK Tochovice: Molnár Lukáš – Teska Karel, Slačík Ondřej, Jendruščák Petr, Molnár Jakub – Císař Jan, Huňa Daniel, Macek Tomáš, Ježek Filip – Štochl Matěj, Janát Pavel (63´ Havrlík David)

Sekce: Aktuálně

Přidat komentář