Ve 3. kole SPORT INVEST 1.A třídy jsme přivítali tým Klecan. Úvod utkání opět poznamenalo střídání Tomáše Macka, kterého stále trápí koleno. Doufáme, že s kapkou Alpy, nějakému ulevujícímu mazání a trochou tejpy se kolenu uleví a Tomáš bude opět motat soupeřům hlavy a nohy. Po několika úvodních šancích se nám podařilo ve 29. minutě otevřít skóre. Po rohovém kopu propadl míč k Ondrovi Slačíkovi a ten si s ním věděl rady. Zpracování a rána do šibenice znamenala vedení 1:0!!! Těsně před půlí zatáhl Filip Ježek míč po pravé straně a naservíroval přihrávku nabíhajícímu Karolu Partikovi, který se zblízka hlavou nemýlil – 2:0!!! Druhá půle byla vyrovnanější. Domácí zbytečnými ztrátami dávali hostům více prostoru, ale ti hořeli v zakončení. Šance Jirky Ivaníka pak skončila vyrytým drnem a míčem mimo branku. Dařily se nám úniky po stranách, ale centry nenacházely nabíhající spoluhráče. Slibné protiútoky končili nepřesně a často jsme se složitou kombinací připravili o míč. Klecanům se podařilo snížit až v 90. minutě, kdy se ujala střela hostujícího Dvořáka. Taktickým střídáním jsme trochu rozmělnili snahu o nápor hostů a po závěrečném hvizdu se mohlo v kruhu zakřičet a zazpívat!!! V příštím kole jedeme na hřiště Jíloviště. Hraje se v sobotu 2.9.2017 od 17:00.

SK Tochovice – TJ Sokol Klecany 2:1 (2:0)

29´ Slačík Ondřej, 43´ Partika Karol – 90´ Dvořák Jakub

SK Tochovice: Molnár Lukáš – Lantora Jiří, Jendruščák Petr, Slačík Ondřej, Macek Tomáš (22´ Ivaník Pavel) – Molnár Jakub (91´ Brychta Tomáš), Partika Karol, Huňa Daniel, Císař Jan – Ježek Filip (79´ Havrlík David), Ivaník Jiří (92´ Mourek František)

TJ Klecany: Hrkal Filip – Mančal Filip, Janovský David (86´ Tůma Filip), Smíšek Lukáš, Míča Ondřej, Žampach David, Schramhauser Jan, Lištván Jan (58´ Hora Martin), Urban Lukáš, Malý Filip, Dvořák Ondřej

 

Sekce: Aktuálně

Přidat komentář