SPORT INVEST I.A třída skupina A – 16.11.2019

SK Tochovice – Dynamo Nelahozeves 3:0 (1:0)

Branky: 13´ J. Ivaník, 77´ Pazderník, 89´ Havrlík

Rozhodčí: Procházka – Němeček, Hurych, delegát Leška

ŽK: 1:3

Sestava SK Tochovice: Beran – Čížek (79´ Lantora), Jendruščák, P. Ivaník, Benda – Pazderník, Balík, Vavruška (62´ Matějka) – Vašek (82´ Havrlík), J. Ivaník , Sirotek (82´ Bažant)

„ Poslední utkání úspěšné podzimní části začalo podle našeho přání. Soupeře jsme přitlačili a zejména po pravé straně jsme neustále ohrožovali klid hostující defenzívy. První trestný kop Jendruščáka našel na zadní tyči vysoko vyskakujícího Vaška, který hlavičkou vrátil před branku, kde našel našeho střelce J. Ivaníka a šli jsme do vedení. Soupeř byl zaskočený aktivitou našich hráčů, ale po čtvrthodině hry se zmobilizoval. Byl to boj o každý míč a tentokrát se naši hráči v soubojích nenechali zahanbit. Vyrovnaný boj bez šancí vydržel prakticky až do poločasu. Byl to souboj s velmi dobře připraveným soupeřem, přesto bylo vidět na našich hráčích odhodlání i naposledy letos potěšit naše fanoušky, ale i sebe. Sezóna je velmi pěkně rozehraná a doma jsme to chtěli potvrdit. Asi deset minut po obrátce se naši hráči začali kombinacemi prosazovat a bylo se na co koukat. Nejprve z přímého kopu trefil Jendruščák spojnici. Poté Sirotek mohl využít vyražené střely Pazderníka, ale prázdnou branku přestřelil. Za chvilku uvolnil J. Ivaník Matějku, ale ten tváří v tvář brankáři hostů, ho také nechal vyniknout. Poté už se snaha podařila přetavit v dvougólový náskok. Beran překopl obranné řady a Sirotek utekl na levé straně. Jeho centr nenašel adresáta ve vápně, ale ve druhé vlně nabíhajícího Pazderníka. Ten si míč zpracoval a z pravé strany pokutového území prošel tři obránce soupeře a nekompromisně levačkou trefil na první tyči do sítě. Nadále to bylo dramatické a díky skvěle organizované obranné činnosti se dařilo soupeře držet bez šancí. Největší šance hostů byla prakticky díky nedorozumění našeho brankáře se stoperem P. Ivaníkem, který chtěl zachránit centr do vápna, ale jen přizvedl míč nad Berana a ten letěl asi deset centimetrů vedle. Razítko na skvělý výkon a podzimní vítězné tažení udělal symbolicky nejzkušenější náš hráč, Havrlík, který si naběhl na Pazderníkovo kolmici na vápně. Havrlík si míč převzal s klidem sobě vlastním a zkušeně trefil křížnou střelou na konečných 3:0. Čisté konto bylo třešničkou na dortu a pěkný výsledek byl na světě.
Neuvěřitelně pěkný podzim je za námi a chceme si to užít. Všichni hráči zaslouží poděkování za předvedené výkony a zaslouženě se mohou pyšnit prvním místem po polovině soutěže. Často bylo obtížné vybrat jedenáct kluků do základu, ale hráči to vzali týmově a společně dokázali udržet šňůru dvanácti zápasů bez porážky, včetně poháru s Divišovem. Nevím, zda si diváci všimli, ale každý domácí zápas jsme začínali hrát takzvaně nahoru. Zajímavé.
Je třeba také poděkovat vedení naší obce, bez jejíž podpory by to nešlo. Velké poděkování patří našim skvělým fanouškům. Ti menší nám vytvořili krásný kotel a neúnavně nás hlasivkami podporovali. Ti starší se sešli vždy v hojném počtu a společně nám vytvořili úžasnou atmosféru. Často nejen doma! Jejich společný potlesk po povedené akci nebo vítězném utkání, byl balzámem na všechny utržené rány zápasu.

Moc děkujeme a vážíme si toho!!!

Marek Zárybnický – trenér SK Tochovice
Sekce: Aktuálně

Přidat komentář